Als je aan gras denkt, denk je aan

Louis van Schaijk

voor Verwijderen, Leveren of Leggen van Graszoden
06-11002586

Leggen van Graszoden

grasleggenWanneer kunt u graszoden leggen? 
Graszoden kunt u het hele jaar door leggen, mits de ondergrond niet bevroren is. In de praktijk zijn januari en februari daarom vaak minder geschikt, maar in een zachte winter kunt u ook in deze maanden graszoden aanleggen. Wanneer het kort na het aanleggen van de grasmat gaat vriezen, zullen de graszoden niet afsterven. Zodra het weer warmer wordt, zullen de graszoden verder wortelen.

Behandeling van de grasrollen
Graszoden bestaan uit levend materiaal en vraagt daarom een goede verzorging. in opgerolde toestand blijven de rollen ongeveer 24 uur in goede conditie,(bij kouder weer kunnen de graszoden iets langer opgerold goed blijven) maar opgerold gazon mag niet in de zon worden gelegd. Dit voorkomt uitdroging. Mocht het direct leggen van de graszoden niet mogelijk zijn, dan is uitrollen en met water besproeien noodzakelijk. Voor een optimaal resultaat dient u de graszoden op een goed voorbewerkte ondergrond te leggen, welke voldoende vocht en voedingsstoffen bevat.

Zekerheid voor Alles, laat het ons leggen !
Wilt u er zeker van zijn dat u graszoden perfect worden gelegd, laat het dan aan ons over. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een perfecte uitvoering, en een gegarandeerd perfect resultaat. Informeer vrijblijvend.