Als je aan gras denkt, denk je aan

Louis van Schaijk

voor Verwijderen, Leveren of Leggen van Graszoden
06-11002586

Wij verwijderen


Heeft u al gras in uw tuin, en wilt u graag een nieuwe verse grasbodem, dan is het zaak dat de oude mat goed wordt verwijderd. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om het om te spitten, maar dan verstoort u de massieve kern van de onderliggende grond. Louis van Schaijk kan, indien gewenst, zorgen voor het verwijderen van de graszoden zonder dat de onderliggende grond wordt aangetast. Hierdoor heeft u met nieuwe graszoden direct weer een stevige ondergrond.

Wij leveren


De graszoden die we verkopen wordt ook wel speelgras of speelgazon genoemd. Speelgras is een mengsel dat bij uitstek geschikt is voor grasmatten die veel worden gebruikt. De graszoden zijn 2,50 m lang en 0,40 m breed. De dikte van een graszode is ongeveer 1,5 cm. Deze afmetingen worden het meest gebruikt, zijn gemakkelijk te hanteren en zelf te leggen. Door op bestelling te snijden, krijgt u als klant zo vers mogelijke graszoden.....

Wij leggen


Veel tuinbezitters en hoveniers geven tegenwoordig hun voorkeur aan graszoden. Wij kunnen als specialist op dat gebied zorg dragen voor zowel het leveren als het leggen van uw graszoden. Het wachten tot een ingezaaid gazon is hiermee van de baan, en als wij klaar zijn met leggen heeft u direct een prachtig gazon. De graszoden zijn na enkele weken vastgegroeid en u heeft geen last van vogels die graszaad op pikken, geen onkruiden. In 1 dag is uw gazon of speelveld klaar. 

Topkwaliteit, daar staan wij voor !

graszodenliggenMet graszoden snel een mooi gazon of speelveld! Veel tuinbezitters en hoveniers geven tegenwoordig hun voorkeur aan graszoden. Het wachten tot een ingezaaid gazon is dichtgegroeid en daarmee gebruiksklaar is, duurt veel mensen veel te lang. Graszoden zijn na enkele weken vastgegroeid geen last van vogels die graszaad op pikken, geen onkruiden.Na 1 dag is uw gazon of speelveld klaar. Louis van Schaijk levert al jarenlang dichte, onkruidvrije graszoden! De graszoden zijn afkomstig van kweekvelden welke zijn ingezaaid met graszaadmengsels en rassen, die aan de hoogste eisen voldoen.

De graszoden die we verkopen bestaan uit een mengsel van roodzwenk, veldbeemd en engels raaigras. Deze samenstelling van grassoorten wordt ook wel speelgras of speelgazon genoemd. Speelgras is een mengsel dat bij uitstek geschikt is voor grasmatten die veel worden gebruikt. De graszoden zijn 2,50 m lang en 0,40 m breed, ook wel 1 vierkante meter. De dikte van een graszode is ongeveer 1,5 cm. Deze afmetingen worden het meest gebruikt, zijn gemakkelijk te hanteren en zelf te leggen. Door op bestelling het gras te snijden, krijgt u als klant zo vers mogelijke graszoden.